Nem vagyok horoszkóp olvasó, tehát aszerint sem élek. Viszont egyszer elolvastam csillagjegyemről (Ikrek) egy írást, mely így fogalmazott: “Ebben a csillagjegyben születettek nehezen tudnak elmélyülni valamiben, mivel ahhoz általában több idő kell, és az Ikrek figyelmét lekötni hosszú távon egy témában nem lehet.”
Ez így igaz, de kivételek mindig akadnak és ez a fotográfia. A fényképezés olyan szinten le tud bilincselni, mint szinte semmi más.
Ez annyit jelent, hogy folyamatosan keresem a fejlődés lehetőségét.

Stílust tekintve ami a legközelebb áll hozzám az a történetelmesélős (riportos, storyteller) fotózás. Nem szeretem az erőltetett dolgokat, kerülöm a kliséket.
A szerkesztési stílusomat nagyban befolyásolja a régi filmes képi-világ (színek tekintetében) a már említett stílushoz ez is illik a legjobban.
Nagyon szeretem a fekete-fehér képeket. Ezt nagyban annak köszönhetem, hogy apám sokat fotózott és együtt anno gyerekkoromba rendszeresen laboráltunk a panellakásunk fürdőszobájában kuporogva.

Aki engem választ az ezek tükrében nem kap mást mint élményt.
Hiszen az általam készített képek célja, hogy tíz, húsz, harminc év múlva elővéve pontosan azt a hangulatot sugározzák, ami az elkészítésük pillanatában ott és akkor jelen volt…